مجموع درآمد شاغلین جهانی در نتیجه کرونا ۶/۱ تریلیون دلار کاهش یافته است. در دو سال اخیر اقتصاد جهانی شاهد یکی از بدترین شرایط خود در نتیجه شیوع ویروس کرونا و تعطیلی گسترده کسب و کارها بود. شمار زیادی از مردم در سراسر جهان کار خود را به شکل موقت یا همیشگی از دست دادند و بخش بزرگی هم با کاهش محسوس درآمدهای خود مواجه شدند. موسسه گالوپ در بررسی جدید خود دریافته است از هر دو نفر، یک نفر در نتیجه شیوع کرونا با کاهش درآمدهای خود مواجه شده است. طبق برآورد این موسسه که با مشارکت ۳۰۰ هزار نفر از ۱۱۷ کشور تهیه شده، مجموع درآمد شاغلین جهانی طی این مدت ۶/۱ تریلیون دلار کاهش یافته است.
در بین کشورهای مختلف، بیشترین کاهش درآمد در تایلند به ثبت رسیده که درآمد شاغلین در آن ۷۶ درصد به نسبت دوران قبل همهگیری کمتر شده است. در طرف مقابل اما سوییسیها با کاهش ۱۰ درصدی، کمترین خسارت را از کرونا دیدهاند. در بولیوی، میانمار، کنیا، اوگاندا، کنیا و اندونزی هم کاهش درآمدها بیش از ۷۰ درصد بوده است. این رقم برای آمریکا هم ۳۴ درصد کاهش عنوان شد.
در بین بخشهای مختلف، فعالان حوزه صنایع غذایی، خردهفروشی و گردشگری متحمل بیشترین کاهش درآمد شدهاند. بیش از ۶۵ درصد پاسخدهندگان از ۵۷ کشور نظیر هند، فیلیپین، بنگلادش و اکوادور گفتهاند در نتیجه کرونا به طور موقت یا دائم بیکاری را تجربه کردهاند. در طرف دیگر اما کمترین میزان بروز بیکاری مربوط به اتریش، سوییس و آلمان بوده است. ۳۹ درصد پاسخدهندگان آمریکایی گفتهاند دستکم برای مدتی، در نتیجه کرونا بیکار شدهاند.
همچنین یک مطالعه جداگانه توسط موسسه آکسفام هم نشان میدهد زنان بیشترین تاثیر را از کرونا دیدهاند و درآمد آنها در مجموع ۸۰۰ میلیارد دلار کمتر شده است. نرخ بیکاری در بسیاری از کشورهای جهان سال قبل رکوردهای جدیدی را به ثبت رساند.
زمان انتشار مطلب | 21 ارد 1400 |
کلیه حقوق وبسایت متعلق به شرکت نونگار است
کلیه حقوق وبسایت متعلق به شرکت نونگار است