قائممقام ستاد تسهیل و رفع موانع تولید اواخر هفته گذشته گفت: براساس اعلام بانک مرکزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی، دو هزار و ۷۸۹ واحد تولیدی تا پایان آذر ۹۹ به تملک ۱۶ بانک در آمدند.
بابک دینپرست، در حاشیه چهاردهمین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در جمع خبرنگاران افزود: از این تعداد دو هزار و ۷۸۹ واحد، هزار و ۷۶۱ واحد تولیدی هنوز درتملک این بانکهاست. از این تعداد واحدهای تولیدی تملک شده، ۲۳۷ واحد اقاله شده و ۶۹۹ واحد در فهرست واحدهای واگذار شده به غیر قرار گرفته است. سه بانک بزرگ کشور به ترتیب ۹۷۰، ۶۷۴ و ۳۳۸ واحد تولیدی را در تملک خود دارند و اگر برای بازگرداندن این واحدها به چرخه تولید همکاری نکنند، اسامی بانکها اعلام میشود. از ۳۲ بانک و موسسه اعتباری غیربانکی، ۱۶ بانک و موسسه تا پایان آذر ۹۹ هیچ واحد تولیدی تحت تملکی نداشتند.
وی با بیان اینکه براساس بانک مرکزی اکثر واحدهای تملک شده از سوی بانکها در زمان تملک غیرفعال بودند، ادامه داد: با پیگیریها و اقدام خوب بانک مرکزی به ویژه شورای پول و اعتبار، دستورالعمل نحوه واگذاری اموال مازاد موسسات اعتباری در یازدهم آذر ۹۹ ابلاغ شد. بر اساس این دستورالعمل، بازگشت واحدهای تولید که امکان بازگشت به چرخه تولید را دارند، تسهیل خواهد شد.
این مقام مسوول با بیان اینکه برای اجرای این دستورالمعل جلسهای با حضور مدیران عامل ۱۶ بانکی که واحدهای تولیدی را تملک کردهاند، برگزار میشود، اظهار داشت: رییس کل بانک مرکزی نیز که خود یکی از اعضای اصلی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید است در این جلسه حضور دارد و در خصوص اجرای این دستورالعمل و سرعت بخشیدن به بازگشت واحدهای تولیدی تصمیمگیری میشود.
زمان انتشار مطلب | 25 ارد 1400 |
کلیه حقوق وبسایت متعلق به شرکت نونگار است
کلیه حقوق وبسایت متعلق به شرکت نونگار است